Sundreams is gevestigd in Roosendaal en staat bekend als een zeer professionele zonnestudio. Niet alleen vanuit Roosendaal maar ook vele andere plaatsen komen er mensen naar zonnestudio Sundreams gereden om te genieten van onze hoge service, nieuwste Ergoline  zonnebanken en natuurlijk onze lage actie prijzen.

Zonnestudio Sundreams RoosendaalZonnestudio Roosendaal

In Roosendaal doen wij ons uiterste best om onze zonnestudio klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit doen wij niet alleen door het hebben van de laatste technieken in onze zonnestudio maar ook door het geven van zeer deskundig en bovendien gratis advies. Zon advies is belangrijk omdat elke huid van ieder persoon anders is. Welke bruintint voor de één gezond is of mooi staat, kan voor de ander schadelijk zijn of minder mooi staan. Zonnestudio Sundreams Roosendaal houdt hier rekening mee.

 

Ergoline zonnestudio

Sundreams Roosendaal staat ten aller tijden volkomen in het teken van de klant. Bij onze zonnestudio komt u om te genieten van de nieuwste Ergoline zonnebanken. Daarnaast zorgen onze medewerkers ervoor dat u een kleurtje krijgt die zo goed mogelijk bij u past. Daar draait het uiteindelijk om: een mooie en gezonde huid.

Zonnestudio Sundreams in Roosendaal is dagelijks geopend. Bij ons kunt u elke dag heerlijk genieten van de zon in de zonnestudio.