Zonnestudio Sundreams: Openingstijden zonnestudio en service

De professionele zonnestudio Sundreams is gevestigd in Roosendaal. Bij ons kunt u genieten van onze hoge service, nieuwste Ergoline zonnebanken en natuurlijk onze lage actie prijzen. Wij doen ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bij ons kunt u niet alleen gebruik maken van de laatste technieken maar wij bieden u ook zeer deskundig en bovendien gratis advies. Dit advies is zeer belangrijk omdat de huid van elke persoon anders is. De sterkte van een zonnebank kan voor de één gezond zijn en een mooi resultaat leveren en voor de ander schadelijk en zelfs tot brandwonden leiden. Wij houden hier altijd rekening mee en zorgen voor een optimale zonnebankervaring.
Openingstijden Sundreams: ma t/m vrijdag: 10.00 – 22.00, en zondag 11.00-22.00.

Exclusieve kwaliteit: van Ergoline zonnebanken tot gratis parkeerplaats
Roosendaal

Bij Sundreams zonnestudio in Roosendaal kunt u genieten van de exclusieve Ergoline zonnebanken die gebruik maken van innovatieve UV-technologiëen en aquafresh. Wij werken uitsluitend met de nieuwste Ergoline zonnebanken die door Ergoline zelf constant professioneel onderhouden worden. U zult bij ons nooit meemaken dat een lamp zijn maximale branduren bereikt heeft zodat u altijd het mooiste zonnebank resultaat krijgt. Tijdens uw bezoek krijgt u van ons een kopje koffie of thee, vóór of na het zonnen onder de zonnebank.

Openingstijden:

  • Ma t/m zaterdag 10.00 – 22.00 uur
  • Zondag 11.00-22.00 uur

Contact

Contacteer ons meteen via 0165 540594 of vul ons contactformulier in voor meer informatie. Zonnestudio Sundreams (Zonnestudio Roosendaal Zonnebank openingstijden Zonnen Roosenaal) in Roosendaal is dagelijks geopend. Bij ons kunt u dagelijks genieten van de zon in de zonnestudio. Openingstijden Sundreams: ma t/m zaterdag: 10.00 – 22.00, zondag 11.00-22.00.

sundreams-roosendaal-05