Sundreams Zonnestudio: Schitterende service

Zonnestudio Sundreams, gevestigd in Roosendaal, is gemakkelijk te bereiken vanuit Essen. U geniet bij onze van hoge service, lage actieprijzen en natuurlijk de nieuwste Ergoline Zonnebanken. Wij bieden u graag gratis zeer deskundig advies. Zo proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit advies is belangrijk omdat iedere persoon een andere huidtype heeft en de sterkte van de zonnebanklampen voor de één gezond zijn en een mooi resultaat leveren en voor de ander schadelijk en zelfs tot brandwonden leiden. Wij bekijken dus eerst welk type u bent alvorens we u adviseren. Zo zorgen we voor een optimale zonnebankervaring. Openingstijden Sundreams: ma t/m zaterdag: 10.00 – 22.00, en op zondag van 11.00-22.00.

Zonnestudio Sundreams nabij Essen; gratis parkeerplaats

Komt u vanuit Essen en wilt u zorgeloos zonnen? Wij zorgen voor de nieuwste en exclusieve Ergoline zonnebanken die gebruik maken van innovatieve UV-technologiëen en aquafresh. Onze zonnebanken worden door Ergoline zelf constant professioneel onderhouden. Bij ons zult u nooit meemaken dat een lamp zijn maximale branduren bereikt heeft. Zo kunt u altijd zeker zijn van het mooiste zonnebank resultaat.

Daarnaast krijgt u vóór of na het zonnen een lekker kopje koffie of thee om even te ontspannen

.Zonnestudio Zonnebank Roosendaal Essen Oudenbosch Rucphen Sint willebrord

  • Ma t/m zaterdag 10.00 – 22.00 uur
  • Zondag 11.00-22.00 uur

Contacteer ons meteen voor meer informatie

Zonnestudio Sundreams in Roosendaal (Zonnestudio Essen Zonnebank Essen) is alle dagen geopend. Bij ons kunt u dagelijks genieten van de zon in de zonnestudio, ongeacht het weerbericht. Openingstijden Sundreams: ma t/m zaterdag: 10.00 – 22.00, en op zondag  van 11.00-22.00 uur. Neem contact op via 0165 540594 of vul ons contactformulier in.