Zonnecosmetica

Ondanks dat zonnen gezond en leuk is, kleven er ook een aantal nadelen aan vast. Deze nadelen kunnen wij echter als sneeuw voor de zon wegpoetsen! Tijdens het zonnen verliest huid vocht. Dit betekent dat er uitdroging van de huid en huidveroudering kan ontstaan. Vocht dat u verliest, kunt u naderhand niet terugbrengen met een middeltje of met water. Een droge huid reflecteert het zonlicht en hierdoor wordt u minder snel bruin. Als u zich echter, vlak voordat u onder de zonnebank gaat, insmeert met onze zonnecosmetica verhoogt dit het bruiningsresultaat met maar liefst 40%. En dat niet alleen: het is ook een stuk gezonder. U wilt immers niet dat uw huid uitdroogt of verouderd. Dat is niet alleen ongezond, het staat ook nog eens niet mooi. Insmeren is daarom het devies. Een goed gehydrateerde huid blijft langer bruin en wordt dieper en mooier bruin! Een win-win situatie dus.

 

Zonnecosmetica
Zonnecosmetica

Laat u adviseren

Veel mensen verwarren de zonnebank soms met de zon. Zij smeren zich daarom in met SPF (beschermingsfactor) wat geen enkele zin heeft. Dit houdt UV-straling tegen en is dan ook alleen geschikt voor gebruik in de buitenzon. In de zonnestudio resulteert dit slechts in geen resultaat! U wordt niet bruin en u verbrandt niet. U kunt dan net zo goed thuis blijven op de bank gaan liggen. Een zonnebank is veel veiliger dan de buitenzon. Het is namelijk niet verraderlijk. Ons team geeft een gedegen advies met bijvoorbeeld exact welke stand u in heeft te stellen en het aantal minuten, zonder dat het schadelijk is voor u. U heeft daarom geen SPF crème nodig. Veel dagcrèmes bevatten SPF 15 of hoger, vergeet dus niet dit eerst af te wassen voordat u gaat zonnen. Anders zal het resultaat helaas niet naar behoren zijn. Mensen denken vaak dat een bruiningsversneller betekend dat je sneller zult verbranden en dat dit dus schadelijk is voor de huid. Dit is een verkeerde gedachte. U verbrandt namelijk niet van de crème. Hetgeen bruinversnellers doen is simpel: uw melanine aanmaak wordt gestimuleerd. Hierdoor word je bruiner zonder dat het ook maar enige schade aan uw huid kan berokkenen. Sterker nog, het beschermt tegen huidveroudering.

 

Devoted® zonnecosmetica

Al onze zonnecosmetica zijn bruinversnellers: wel de lusten niet de lasten! Normale crèmes, zalfjes en bodylotions zijn niet bestemd om vochtverlies onder de zonnebank tegen te gaan. Deze zalfjes helpen dan ook niet. U heeft daarom zonnecosmetica nodig die gemaakt zijn om het vochtverlies tegen te gaan. Dit zal u een diepere kleur bruin opleveren dat tevens langer blijft zitten. U kunt de zonnecosmetica echter niet gebruiken voor de buitenzon, er zit namelijk geen beschermingsfactor in verwerkt. In onze studio verkopen wij Devoted®. Dit is letterlijk en figuurlijk de absolute crème de la crème op het gebied van zonnecosmetica. Veel klanten gebruiken merken als Bioderfmal of Nifri, wij raden deze merken echter niet aan. Voor hetzelfde geld (en soms zelfs minder) verkopen wij betere producten die betere resultaten laten zien. Onze zonnebanken zijn moeilijk schoon te maken als er een klant op heeft gelegen die Bioderfmal of Nifri heeft gebruikt, u kunt zich wel voorstellen wat deze producten dan met uw huid doen. Aangezien wij meerdere soorten verkopen, kunt u aan onze medewerkers vragen welk merk het beste bij u past. U heeft immers maar één huid, verzorg deze dan ook goed.

 

Tips!

Tip: Wordt uw gezicht ook zo lastig bruin onder de zonnebank? Vergeet dan niet uw gezicht goed te reinigen voordat u onder de zonnebank stapt. Veel dagcrèmes bevatten immers SPF 15 of hoger. Als uw benen achterblijven qua tint dan is het handig om te scrubben en bronzer aan te brengen. In beide gevallen zult u het verschil snel zien.

 

Zakjes cosmetica kunt u na opening een week bewaren. Flessen één tot twee jaar.