Actie 20 min. zonnen vanaf €10,-!

Sundreams is uitgerust met exclusieve Ergoline zonnebanken die gebruik maken van innovatieve UV-technologiëen en aquafresh.

 

Bekijk onze zonnebanken:

 

ZonnebankenZonnebanken

Tijdens uw bezoek aan onze zonnestudio bieden wij u graag een kopje koffie of thee aan, vóór of na het zonnen onder de zonnebank. Sundreams Roosendaal is met eigen en openbaar vervoer goed te bereiken er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar. wij presenteren u graag het nieuwe ultieme, maar vooral voordelige zon en beauty plezier in Roosendaal. Wij werken uitsluitend met de nieuwste Ergoline zonnebanken die door Ergoline zelf constant professioneel onderhouden worden. Het bruining resultaat is nu eenmaal veel minder op het moment dat een lamp zijn maximale branduren bereikt heeft. Dit zult u echter bij Sundreams Roosendaal nooit meemaken gezien het feit wij ruim voor het maximaal aantal brand uren de lampen vervangen. Dit geldt voor al onze zonnebanken.

 

Zonnebank bij Sundreams

Het gebruik maken van een zonnebank bij Sundreams is met recht de beste en goedkoopste oplossing in Roosendaal en omgeving. De Ergoline’s van Sundreams staan al beste bekend in de plaatsen Roosendaal, Etten-Leur, Essen, Steenbergen en Oudenbosch.