Sundreams Zonnestudio: exclusief zonnen

Ga heerlijk zonnen in onze Sundreams Zonnestudio. Met de nieuwste Ergoline zonnebanken, hoge service en lage actieprijzen zorgen wij voor de optimale zonnebankervaring.

Reken bij ons op zeer deskundig advies. Dit advies is voor uw eigen gezondheid van groot belang. Elke persoon heeft een ander huidtype. Een zonnebank die voor de één gezond kan zijn en een mooi resultaat kan leveren kan voor de ander schadelijk zijn en zelfs tot brandwonden leiden. Voordat we u adviseren bekijken we dus eerst wat voor huidtype u heeft.

Openingstijden Sundreams: op ma t/m zaterdag zijn we geopend van 10.00 t/m 22.00 en op zondag van 11.00 t/m 22.00 uur. Daarnaast bieden wij u vóór of na het zonnen graag een lekker kopje koffie of thee om even te ontspannen.

Ergoline zonnebank bij Sundreams in Sint Willebrord
Ergoline zonnebank bij Sundreams in Sint Willebrord

Zonnestudio met exclusieve Ergoline zonnebanken
Nabij Sint Willebrord

Ergoline 1100 zonnebank Sundreams sint willebrord, oudenbosch, rucphen, essen en Roosendaal

Ergoline 1100 zonnebank Sundreams

 

Wij maken steeds gebruik van de nieuwste en exclusieve Ergoline zonnebanken met innovatieve UV-technologiëen en aquafresh. Wanneer de zonnebanklampen hun maximale branduren hebben bereikt, geven ze minder bruining af. Aangezien de zonnebanken door Ergoline zelf constant professioneel worden onderhouden worden onze lampen altijd op tijd vervangen zodat u het gewenste resultaat behaald.

  • Ma t/m zaterdag 10.00 – 22.00 uur
  • Zondag 11.00-22.00 uur

Kom langs

Ongeacht het weerbericht kunt u bij ons dagelijks genieten van de zon. Sundreams in Roosendaal is alle dagen geopend, openingstijden: ma t/m zaterdag: 10.00 – 22.00, zondag 11.00-22.00. Neem contact op via 0165 540594 of vul ons contactformulier in.