Zonnestudio Roosendaal met Ergoline zonnebank

De professionele zonnestudio Sundreams in Roosendaal beschikt over de Ergoline zonnebank. Bij Sundreams zonnestudio in Roosendaal kunt u genieten van onze hoge service, de nieuwste Ergoline zonnebanken en natuurlijk onze lage actie prijzen. Wij garanderen de optimale zonnebankervaring en geven zeer deskundig advies. Dit advies is zeer belangrijk omdat de huid van elke persoon anders is. De sterkte van een zonnebank kan voor de één gezond zijn en een mooi resultaat leveren en voor de ander schadelijk en zelfs tot brandwonden leiden. Wij doen, met gebruikmaking van de nieuwste technieken er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bent u in Roosendaal op zoek naar een zonnestudio voor de meest optimale zonnebankervaring? De openingstijden van Sundreams zijn van maandag t/m zaterdag van 10.00 – 22.00 en zondag van 11.00-22.00 uur. Mogen wij u verwelkomen met een kopje koffie of thee om vooraf even te ontspannen?

 

Zonnebank Roosendaal zonnestudio
Zonnebank Roosendaal zonnestudio

 

De beste kwaliteit bij zonnestudio Sundreams in Roosendaal met Ergoline zonnebanken

Bij Sundreams zonnestudio in Roosendaal kunt u gebruik maken van de exclusieve Ergoline zonnebanken die gebruik maken van innovatieve UV-technologieën en aquafresh. Wij werken uitsluitend met de nieuwste Ergoline zonnebanken die door Ergoline zelf constant professioneel onderhouden worden. U zult bij ons nooit meemaken dat een lamp zijn maximale branduren bereikt heeft zodat u altijd het mooiste zonnebank resultaat krijgt. Tijdens uw bezoek aan onze zonnestudio in Roosendaal krijgt u van ons vóór of na het zonnen onder de zonnebank een gratis kopje koffie of thee.

 

Zonnebank Roosendaal zonnestudio
Zonnebank Roosendaal zonnestudio

 

Contact Zonnebank Roosendaal zonnestudio Sundreams

Is er iets niet naar wens verlopen? Contacteer onze zonnestudio direct. Wij stellen alles in het werk om het probleem op te lossen. Vooraf meer informatie nodig? Bellen of mailen kan dagelijks gedurende de ruime openingstijden van maandag t/m zaterdag van 10.00 – 22.00 en zondag van 11.00 – 22.00 uur. Bij Sundreams kunt u dagelijks genieten van de zon, ook bij slecht weer.