Zonnebank in Roosendaal centrum nabij markt

Sundreams is de professionele studio in hartje Roosendaal centrum nabij de markt met Ergoline zonnebank. Bij Sundreams, gevestigd in het centrum aan de Burg Prinsensingel in Roosendaal nabij de Markt, kunt u genieten van de optimale zonnebank ervaring. Wij garanderen:

  • hoge service
  • lage actieprijzen
  • ruime openingstijden
  • vakkundig personeel
  • zeer deskundig advies
  • de nieuwste Ergoline zonnebank

 

Zonnebank Roosendaal centrum markt
Zonnebank Roosendaal centrum markt

 

In Roosendaal centrum kunt u voor een mooi en veilig resultaat, behaald met de nieuwste technieken niet om Sundreams heen. Wist u dat het erg belangrijk is om de huid van elke persoon te analyseren voor zonnebank gebruik? De sterkte van een zonnebank kan voor de één gezond zijn en een mooi bruin resultaat opleveren en voor de ander schadelijk (tot brandwonden) leiden. Wij doen, met gebruikmaking van de nieuwste zonnebanken van Ergoline er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

Is een zonnebank in centrum Roosendaal goed of slecht?

 

Bij Sundreams in het centrum van Roosendaal kunt u een zonnebank gebruiken. De vraag of een zonnebank slecht is, is al jaren negatief in het nieuws. Zonnebanken zouden slecht zijn voor de gezondheid en huidkanker veroorzaken. Echter zonnen in de buitenlucht kan dezelfde schadelijke gevolgen hebben terwijl men aan de andere kant UV-straling nodig heeft om gezond te blijven en weerstand op te bouwen, ook tegen verschillende vormen van kanker. Het grootste risico op huidkanker ontstaat als u de huid rood laat verbranden. Daarom geeft Sundreams uit Roosendaal altijd een persoonlijk advies op maat, zodat u de lengte van het zonnebad beperkt en gedurende een langere periode opbouwt. Daarmee zorgen wij ervoor dat uw huid een natuurlijke bescherming opbouwt tegen UV-straling.  De nieuwste Ergoline zonnebanken staan garant voor die kwaliteit.

 

Zonnebank Roosendaal centrum markt
Zonnebank Roosendaal centrum markt

 

Zonnebank Roosendaal centrum markt, Langskomen tijdens openingsuren?

Kom langs voor een zonnebank in centrum Roosendaal bij Sundreams gedurende de ruime openingstijden van maandag t/m zaterdag van 10.00 – 22.00 en zondag van 11.00 – 22.00 uur. Bij Sundreams geniet u dagelijks van warmte en een mooi bruin kleurtje.