Sundreams zonnestudio bij Oudenbosch

Voor klanten uit Oudenbosch zorgt zonnestudio Sundreams voor een hoge service, lage actieprijzen en altijd de nieuwste Ergoline zonnebank. Deze zonnestudio ligt in Roosendaal en is vanuit Oudenbosch gemakkelijk te bereiken. U kunt u rekenen op:

  • zeer deskundig advies
  • zonnen zonder afspraak
  • zeven dagen in de week zonnen, ook in de avonden
  • lage prijzen
  • gratis gebruik van UV-brilletje en handdoek
  • uitgebreide collectie zonnecosmetica voorradig

Geniet bij Sundreams zonnestudio nabij Oudenbosch van de optimale zonnebank experience.

 

Zonnebank Oudenbosch zonnestudio
Zonnebank Oudenbosch zonnestudio

 

Is een zonnebank bij Sundreams zonnestudio nabij Oudenbosch goed voor de gezondheid?

De vraag of een zonnebank goed voor de gezondheid is, staat al jaren ter discussie. Zonnen en zonnen onder een zonnebank kán huidkanker veroorzaken. Zeker als u de huid rood laat verbranden. Aan de andere kant heeft ieder mens UV-straling nodig om gezond te blijven. Het zorgt ervoor dat u weerstand opbouwt, ook tegen verschillende vormen van kanker. Als u een zonnebank kiest bij Sundreams uit Roosendaal nabij Oudenbosch, bent u altijd zeker van een persoonlijk maatwerk advies. Zo adviseren wij om de lengte van het zonnebad te beperken en de zonnebank duur op te bouwen. Daarmee went uw huid aan UV-straling en bouwt u een natuurlijke bescherming op.

 

Zonnebank Oudenbosch zonnestudio
Zonnebank Oudenbosch zonnestudio

 

Neem contact op met Zonnebank Oudenbosch zonnestudio Sundreams voor meer informatie

Geniet bij Sundreams zonnestudio dagelijks van de zon. Of het weerbericht nu regen, hagel of zon geeft, zonnestudio Sundreams is alle dagen van de week geopend namelijk van 10.00 tot 22.00 uur. Alleen de zondag zijn we vanaf 11.00 uur geopend en sluiten we om 22.00 uur.