Zonadvies

 

Sundreams Roosendaal is hét adres voor professioneel zonnebank advies. Of u nu onder de zonnebank gaat liggen of een strandvakantie in de planning heeft; afhankelijk van uw huidtype en de tijd die u al in de zon heeft doorgebracht bieden onze speciaal opgeleide zonnebank consulenten een zon advies op maat.

Het is van groot belang om de tijd onder de zonnebank rustig op te bouwen en hierbij gebruik te maken van de juiste zonnecosmetica. Verantwoord zonnen begint bij Sundreams Roosendaal.

 

Consulenten Sundreams

Zonadvies
Zonadvies

Sundreams heeft consulenten in dienst die zonadvies leveren. Zodra u binnenstapt, beginnen wij van Sundreams al met een eerste inschatting. Wat zijn de wensen van deze persoon? Gaat het om alleen een gezonde kleur op de wangen, of echt zomerbruin worden? Welke zonnekuur past het beste bij deze persoon, hoe geschikt is zijn of haar huid voor de vele verschillende zonnebanken van Sundreams Roosendaal. Een persoon die van naturen minder pigmenten heeft, kan immers een mindere hoge stand zonnebanken aan.

 

 

Langskomen in onze zonnestudio

Voor een professioneel zonnebank advies kunt u binnenlopen in onze zonnestudio aan de Burg. Prinsenlsingel 86 in Roosendaal. Sundreams Roosendaal is zeven dagen per week geopend en ook vanuit nabijgelegen plaatsten als Etten-leur,
Essen, Kruisland, Oudenbosch, Bergen op zoom en
Rucphen staat u zo bij ons binnen.